top of page

“LEGO® Batman Filmi” Türkiye’de de 10 Şubat 2017’de 3D ve Türkçe Dublajlı olarak vizyona girecek


“LEGO® Filmi”nin eğlenceli, iğneleyici ruhu, filmi dünya çapında bir fenomen haline getirdi.

Bu filmde kendini lider olarak tanımlayan ‘Lego Batman’ şimdi sinemada kendi macerasında başrolü oynuyor. Fakat Gotham’da büyük değişiklikler dönüyor ve eğer şehri düşman Joker’in elinden almak istiyorsa, Batman tek başına çalışan kahraman olmaya ara verebilir, belki başkalarıyla birlikte çalışmayı deneyebilir, ve belki, sadece belki, rahatlamayı öğrenebilir.

“LEGO® Batman Filmi’ Chris McKay tarafından yönetildi ve yapımcılığı ise “The LEGO® Movie / LEGO® Filmi”nde birlikte çalıştıkları Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller ve Roy Lee’ ye ait. Film Seth Grahame-Smith ve Chris McKenna & Erik Sommers tarafından yazıldı, Senaryo materyalleri Jared Stern ve John Whittington tarafından LEGO® oyuncaklarından uyarlandı.Yönetici yapımcılığı Jill Wilfert, Keith Malone ve Will Allegra’ya ait.

Bir Warner Bros. Pictures ve Warner Animation Group yapımı olan “LEGO® Batman Filmi”nin, LEGO System A/S, a Lin Pictures / Lord Miller / Vertigo Entertainment Production işbirliğiyle dünya çapında 10 Şubat 2017’de vizyona girmesi planlanıyor. Filmin dağıtımı, bir Warner Bros. Entertainment Şirketi olan Warner Bros. Pictures tarafından yapılacak.

“LEGO® Batman Filmi” Türkiye’de de 10 Şubat 2017’de 3D ve Türkçe Dublajlı olarak vizyona girecek.

bottom of page